VZ&PC februari

VZ&PC maakt wedstrijd onnodig spannend

Wat een onbedreigde zege leek voor VZ&PC in de thuiswedstrijd tegen een veel lager geplaatste ESTA uit Emmen, werd in de laatste periode bijna tenietgedaan.

Met een zeer magere 1-0 voorsprong in de eerste periode kon deze nog uitgebreid worden naar 4-1 in de tweede periode, waarbij VZ&PC talloze kansen niet wist te benutten en de Emmense doelman steeds sterker maakte.

In de derde periode leken de Vriezenveners op eindelijk op een on bedreigde voorsprong af te gaan met 7-1. Maar toch lukte het de Emmenaren om via de twee gevaarlijkste schutters met schoten uit de tweede lijn weer tot 7-5 te komen.

Het bleef dan ook spannend tot de laatste periode of VZ&PC de voorsprong kon vast houden. Na 7-6 en 7-7 zorgden N. Sportel en K. Spit weer voor lucht. (9-7).

Na 10-8 waren de Emmenaren nog eenmaal succesvol met een schot uit de tweede lijn, maar kon de Vriezenveense ploeg de punten behouden.

Ontevreden hoe de wedstrijd was verlopen maar tevreden over de overwinning wacht volgende week in de Stamper de confrontatie tegen de ongenaakbare koploper Hzc De Robben.

Setstanden

1-0
4-1
7-5
10-9

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer