VZ&PC -

VZ&PC niet langs LIVO

Met volle bak spelers togen de waterpoloheren van VZ&PC naar Aalten voor de wedstrijd tegen het altijd taaie LIVO. De ploeg uit Lichtenvoorde snoepte in de thuiswedstrijd al 2 punten van de Vriezenveners.

Foto: A. ten Hove

Ook nu waren beide ploegen aan elkaar gewaagd en waren de verschillen klein, met een 0-0 stand begon men aan de tweede periode. Op de valreep van de tweede periode sloeg LIVO een gaatje van een doelpunt 4-3.

VZ&PC overleefde een aantal ondertallen en een strafworp gehouden door doelman Sanderman. Aanvallend kwam de Vriezenveense ploeg niet uit de verf, slordige passing en de sterke press van LIVO zorgden ervoor dat aan het eind van de derde periode met een bekeken boogbal de ploeg uit Lichtenvoorde de voorsprong kon uit bouw naar 5-3.

Toen N. Sportel VZ&PC in de laatste periode naast LIVO schoot (5-5), hing een puntendeling in de lucht, door een onoplettendheid in de VZ&PC defensie lukte het de ploeg uit Lichtenvoorde toch om de volle winst te pakken 6-5.

Het seizoen kwam nu teneinde met een eervolle tweede plek voor VZ&PC en kan zich voorbereiden op een nieuw seizoen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer