Judo voor iedereen in Almelo en Wierden

Judo Almelo is een gezellige vereniging waar plezier in het judo voorop staat. Maar waar leden ook worden uitgedaagd en gestimuleerd om zo ver mogelijk te komen. Judo is een sport voor iedereen. Jong en oud, jongens of meisje, wel of geen ervaring met judo, bij Judo Almelo kan iedereen vanaf 4 jaar meedoen. Judo is naast leuk om te doen ook een goede sport. Het zorgt er namelijk niet alleen voor dat je lekker beweegt en je conditie verbetert, maar draagt bijvoorbeeld ook bij aan weerbaarheid en zelfvertrouwen.

Weerbaarheid: Judoka’s leren naar elkaar te luisteren en grenzen aan te geven. Ze worden weerbaarder.

Zelfvertrouwen: Judo helpt bij het ontwikkelen van een betere motoriek. Er is veel aandacht voor valbreken, en goed leren vallen geeft zelfvertrouwen. Kinderen komen letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen te staan.

Wederzijds respect: Bij judo oefen je altijd samen met een ander en leer je naar elkaar te luisteren. Zonder de ander kun je niets leren. Respect voor elkaar vormt een belangrijke basis.

Zin om een les te volgen. Je bent altijd welkom

In Almelo aan de Stins 2 kun je op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag of zondag judolessen volgen.

De lessen in Wierden worden gegeven op de donderdag bij sporthal ‘t Noordbroek, aan de Marjoleinlaan 43 vanaf 16.30 uur.

Ook is er judo voor volwassenen, voor meer informatie kun je bellen met Marieke Claassen 0622961789 of kijk op de site van Judo Almelo (www.judoalmelo.nl)

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer