Jolly Jumpers wint in Groningen

Zaterdagavond 12 november stond voor Jolly Jumpers de uitwedstrijd tegen de Martini Sparks op het programma. Het eerste kwart ging gelijk, op wat resulteerde in een kwartstand van 16-16.

De dames uit Tubbergen konden hun draai nog niet helemaal vinden in het hoge noorden. Van beide kanten werd er gestreden voor elk punt, waardoor er met een kleine voorsprong van drie punten voor Jolly Jumpers werd gerust (29-32).

In de tweede helft wisselde het spel zich af. Jolly Jumpers wist fast breaks uit te spelen, maar leed soms ook onnodig balverlies. Ondanks dat dat Sparks telkens aansluiting zochten, bleef Jolly aan de goede kant van de score en kon de wedstrijd worden uitgespeeld. Met een eindstand van 69-77 konden de punten mee naar Tubbergen worden genomen.

Jolly Jumpers staat nu op een gedeelde derde plaats, samen met Startportaal Binnenland, de tegenstander van volgend weekend. Om 18.30 uur wordt er gespeeld tegen Startportaal Binnenland in Sportcentrum De Vlaskoel in Tubbergen.