Vasse thuis te sterk voor Saasveldia

SV Vasse heeft in de thuiswedstrijd tegen Saasveld de volle buit gepakt. De Vassenaren waren scherp voor het doel en liepen in de tweede helft uit naar een 3-0 overwinning. Doelpunten kwamen op naam van Daan Haarhuis, Stef Wiefferink en Sam Haarhuis.

In de beginfase deden beide teams weinig voor elkaar onder. Toch hielpen de gasten Vasse in het zadel door een bal te kort op de keeper terug te spelen. Daan Haarhuis was alert, tikte de bal beheerst langs de doelman en schoof de bal in een leeg doel. Het restant van de eerste helft speelde zich voornamelijk op het middenveld af en er viel dan ook geen noemenswaardige kans te vermelden.

In de tweede helft deed SV Vasse vlug zaken. Sam Haarhuis stoomde na vijftig minuten spelen op aan de rechterkant, sneed naar binnen en zette met een fraaie steekval Stef Wiefferink voor het doel. De middenvelder wist wel raad met deze bal en schoot met zijn linkerbeen geplaatst raak. Na zeventig minuten was er de beslissing in de wedstrijd. Max Geerdink Johannink zette goed door, gaf de bal voor en Sam Haarhuis schoot de bal knap in de rechterhoek.

Vasse had de zaken goed voor elkaar achterin en gaf nauwelijks iets weg. Na negentig minuten spelen floot de goed leidende scheidsrechter Sanders af en konden de koude supporters huiswaarts. Volgende week speelt SV Vasse een uitwedstrijd, dan gaat het op bezoek bij RSC uit Rossum.