Dynamo Tubbergen

Dynamo Tubbergen verliest ondanks goed spel

Voor Dynamo Tubbergen stond er weer een thuiswedstrijd op het programma, dit keer tegen de huidige koploper Dros-Alterno uit Apeldoorn.

Dynamo begon uitstekend aan de wedstrijd, er werd goed gespeeld en al snel stond er een 7-0 voorsprong op het scorebord. Dynamo kon de voorsprong niet vasthouden, Alterno kwam terug in de wedstrijd en hadden een bij een stand van 16-18 de voorsprong te pakken. De eerste set ging met 21-25 naar Alterno.

Ook in de tweede set stond Dynamo goed te spelen, en ook nu werd er een voorsprong gepakt. Bij een stand van 11-8 in het voordeel van Dynamo vroeg Alterno een time out aan. Dynamo bleef doorgaan met scoren en bij een tussenstand van 20-13 werd de set niet meer weggegeven. Dynamo won de tweede set met 25-15.

De derde set liep wat minder goed voor Dynamo, Dynamo begon met een achterstand van 2-5. Bij een 7-7 tussenstand kwam Dynamo weer terug in de wedstrijd, maar Alterno ging door met scoren. Al snel had Alterno de voorsprong uitgebouwd naar 7-13, Dynamo wist niet meer terug te komen. De derde set ging met 14-25 naar Alterno.

In de vierde set ging het een hele tijd gelijk op. Bij een 19-16 stand voor Dynamo was er een klein gaatje geslagen. Het lukte Alterno om het gat weer te dichten en terug te komen tot 19-19. Beide teams hadden kans om deze set naar zich toe te trekken. Uiteindelijk won Alterno de set met 21-25.

Dynamo Tubbergen heeft een goede wedstrijd gespeeld, maar hebben zichzelf niet weten te belonen met een aantal punten. Dynamo Tubbergen verliest met 1-3 van Dros-Alterno. Volgende week speelt Dynamo Tubbergen de uitwedstrijd tegen Rivo Rijssen om 16:30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer