Mentale weerbaarheid bezorgt Sportlust Vroomshoop drie punten in Lonneker

Sportlust Vroomshoop heeft in Lonneker drie punten gepakt, waar het er naar een uur nog niet naar uitzag. Een 3-0 achterstand werd omgebogen naar een 3-4 overwinning.

Er werd sterk begonnen door de geel-blauwen en al na drie minuten kon Dennis Jozic een hoek uitkiezen. Hij vond echter de keeper op zijn weg.

Oude gewoontes

Jozic scoorde wel in de elfde minuut, maar werd afgevlagd voor buitenspel. In het restant van de eerste helft kreeg Dennis Jozic nog twee grote kansen, maar het leek niet zijn dag te worden. In de spaarzame tegenstoot scoorde LSV en zo werd er met een dubbel gevoel gerust. Een achterstand, maar veelbelovend veldspel. Na de pauze verviel Sportlust in oude gewoontes en liep al snel tegen twee tegentreffers aan. Zo stond men na een uur spelen met 3-0 achter en leek de wedstrijd gespeeld.

Vierde treffer

Sportlust rechtte de rug en Jozic liet zien het scoren nog niet verleerd te zijn. Tussen de 63e en 71ste minuut scoorde hij maar liefst drie keer. Sportlust Vroomshoop rook de winst en ging vol voor de drie punten. In de 77ste minuut was het wederom Dennis Jozic. Hij maakte zijn vierde treffer binnen veertien minuten. Tim Spoor leek acht minuten voor tijd de wedstrijd te kunnen beslissen, maar liet dit echter na.

De laatste minuten bleven spannend, maar Sportlust kwam niet meer in gevaar. De ploeg uit Vroomshoop mag zeggen dat er goed aan de tweede seizoenshelft is begonnen.