Zaalvoetballers Excelsior’31 verslaan LZV/Kuypers

De zaalvoetballers van Excelsior’31 boekten vrijdagavond een 6-2 overwinning op streekgenoot LZV/Kuypers uit Lichtenvoorde. Grote man aan de kant van Excelsior’31 was de uit Lichtenvoorde afkomstige Remco van Leeuwen met drie treffers.

Excelsior’31 creëerde tegen de rode lantaarn in de eerste divisie veel kansen. Maar het vizier stond in de eerste helft niet op scherp. Bij rust was de stand gelijk (1-1). Na rust stelde Excelsior’31 orde op zaken en liep het uit naar een comfortabele 6-1 voorsprong. In de slotfase deed de uitploeg nog wat terug, met een 6-2 eindstand als gevolg.

Door deze overwinning klimmen de Rijssenaren weer een plekje op de ranglijst en staat het nu op plek zeven. Het gat met de nummer vijf is twee punten. Aankomende vrijdag reist Excelsior’31 af naar Groningen voor het uitduel tegen PKC’83.