Beltona-team Vroomshoopse Boys op ramkoers

De beloften van Vroomshoopse Boys deden goede zaken door met 2-2 gelijk te spelen tegen de leeftijdsgenoten van DOS’37. Het werd een enerverende wedstrijd in Vriezenveen, waarin de thuisclub al na 9 minuten met 2-0 voorstond. Siem Pierik bracht voor rust met een doelpunt de bezoekers terug in de wedstrijd. Sil Derks scoorde het tweede doelpunt voor de Boys, waarmee tevens de 2-2 eindstand werd bereikt.

De aansluitende penaltyserie werd door de formatie van de trainers Jan-Peter Jonkman en Henk Harmens met 6-5 van DOS’37 gewonnen. Door dit resultaat is de koppositie in poule D van het Beltona-toernooi verstevigd. Ook al gelet op het feit dat behalve de nummers 1 ook de beste nummers 6 van de 10 poules zich plaatsen voor de finaledag bij Sparta Enschede, ligt Vroomshoopse Boys op koers. Er rest nog één thuiswedstrijd in poule D. op dinsdagavond 7 maart aanstaande tegen nummer 2. de beloften van DETO uit Vriezenveen.

Bekerverlies
Afgelopen zaterdag bekerde Vroomshoopse Boys JO19-1 thuis op De Bosrand tegen Bon Boys JO19-1. Het werd een meeslepend bekergevecht tussen de Vroomshoopse hoofdklasser en de vierde divisionist uit Haaksbergen. Het keek uit te draaien op een 3-3 gelijkspel, maar de gasten wisten uiteindelijk de winnende treffer te maken: 3-4.

Op donderdagavond 23 februari speelt het eerste elftal van Vroomshoopse Boys thuis om 20.30 uur een oefenwedstrijd tegen derdeklasser vv Bergentheim. Deze wedstrijd geldt als voorbereiding op de competitiehervatting, die ingezet wordt met en thuiswedstrijd tegen Enter Vooruit op zaterdag 4 maart aanstaande.

Op zaterdag 25 februari organiseert de A-selectie van Vroomshoopse Boys een bijzondere trainingsochtend voor de jeugd in de leeftijdscategorieën JO8, JO9 en JO10. Om 8.30 uur wordt daarmee op De Bosrand begonnen. Naast de eigen Boys-jeugd is daarbij de voetbal minnende jeugd uit Vroomshoop welkom.