Dames VZ&PC verliezen in Enschede  

De dames van VZ&PC speelden afgelopen zaterdag tegen EZCL, een combinatie van het voorheen EZC uit Enschede en ZL Losser uit Losser. De wedstrijd was door tot op heden onbekende reden vervroegd wat beide teams een vrije avond opleverde. 

De dames van VZ&PC begonnen sterk aan hun wedstrijd en opende de score vlot. Echter, de reactie van EZCL liet niet lang op zich wachten, en tot halverwege de tweede periode ging de strijd gelijk op.

Blessure zware klap
Een grote klap voor VZ&PC kwam toen basisspeelster Karin Smelt halverwege de tweede periode met een blessure het water moest verlaten, waardoor het team een belangrijke kracht miste voor de rest van de wedstrijd.

Scheidsrechters
Naast deze domper speelde het fluitwerk van beide scheidsrechters voor VZ&PC een belangrijke rol in het verloop van de wedstrijd. Voor VZ&PC voelde het dat er meerdere discutabele beslissingen werden gemaakt die in hun nadeel werkten, waardoor de dames hun ritme niet konden hervinden. Hoewel er gevochten is tot de laatste seconden konden de dames niet opboksen tegen het zowel sterke spel van EZCL als de voor hen ongunstige arbitrale beslissingen.

Aanstaande zaterdag 12 oktober spelen de dames om 17:15 tegen Livo Dames 1 in De Stamper.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer Teammaterialen