FC Twente Vrouwen in Groesbeek ruim langs Achilles’29

FC Twente Vrouwen heeft in de strijd om de landstitel vrijdagavond een ruime overwinning geboekt. In Groesbeek was het team van Tommy Stroot met 0-6 duidelijk een maatje te groot voor Achilles’29. Na een rustig half uurtje schoten de dames zich binnen vijf minuten al in veilige haven. Na 35 minuten schoot Renate Jansen de 0-1 binnen twee minuten later gevolgd door een doelpunt van Ellen Jansen. Vijf minuten voor rust bepaalde Jassina Blom de ruststand op 0-3.

Zes minuten na de thee stond het al 0-4 door een doelpunt van Joëlle Smits (foto) en dezelfde speelster maakte er vijf minuten later 0-5 van. De dames geloofden het toen wel en drongen niet meer echt aan. Twee minuten voor tijd bepaalde Cheyenne van den Goorbergh de eindstand op 0-6.

FC Twente gaat aan de leiding met dertig punten uit dertien wedstrijden, twee punten meer dan Ajax dat thuis met 3-0 VV Alkmaar de baas was. De Amsterdamse dames hebben overigens wel een wedstrijd minder  gespeeld.

Foto’s archief: sportfoto-oost