Jolly Jumpers wint van koploper Grasshoppers

Met een groot team trad Jolly Jumpers aan tegen de huidige koploper Grasshoppers uit Katwijk. Na de eerste paar scores nam Grasshoppers een kleine voorsprong, maar door de grote vechtlust van het thuisteam was dit maar van korte duur. Al snel nam Jolly Jumpers de leiding over wat resulteerde in een kwartstand van 25-20. Het tweede kwart werd er aan beide kanten meer gemist. Met name de goede defence van het thuisteam zorgde ervoor dat Grasshoppers minder tot scoren kwam. Met een voorsprong van 37-30 ging Jolly Jumpers de rust in.
Na de rust leek het thuisteam de opgebouwde voorsprong niet altijd te behouden, Grasshoppers kwam af en toe dichterbij waardoor de spanning opliep. Door foutenlast van Jolly Jumpers kon de uitploeg vaak plaatsnemen op de vrije worplijn. Het derde kwart resulteerde uiteindelijk in 54-49. In het vierde kwart deed Grasshoppers een laatste poging om terug te komen in de wedstrijd en kwam nog tot 3 punten terug. Doordat de dames van Jolly Jumpers de rust wisten te bewaren en hard bleven werken in de verdediging bleef de winst in Tubbergen. Eindstand 71-63.