Belangrijke overwinning Quick’20 op USV Hercules

Quick’20 heeft op Paaszaterdag in de strijd om degradatie te ontlopen uitstekende zaken gedaan. Thuis werd het bezoekende USV Hercules in een doelpuntrijke ontmoeting met 6-3 huiswaarts gestuurd. De thuisclub van Michel Steggink begon goed aan de wedstrijd en na ruim twintig minuten was het raak door een doelpunt van Eulderink. Kort voor rust vergrootte Bökerink voor de thuisclub de stand, maar even later was het verschil weer één doelpunt door van Fonville. Quick’20 ging toch met een marge van twee doelpunten verschil de rust in door een score van Leenders.

De gasten begonnen sterk aan de tweede helft en dat resulteerde in een doelpunt van Mijland binnen de vijf minuten na de hervatting. Veel hielp het USV niet want even later moest het met tien man verder toen Bolck aan de noodrem trok en met rood mocht vertrekken. Vier minuten nadat Mijland de spanning had terug gebracht werd het verschil opnieuw twee doelpunten door Snelders die de toegekende strafschop na de overtreding van Bolck, benutte. In de laatste tien minuten vielen er nog drie doelpunten. Eerst scoorde Kemna voor de thuisclub en daarna was het in de laatste minuut de beurt aan opnieuw Mijland en Visscher voor de thuisclub.