SVZW probleemloos naar de volgende bekerronde

SVZW speelde tegen Hardenberg’85 in het kader van de districtsbeker Oost. Op papier een niet al te moeilijke tegenstander. In werkelijkheid was dat ook zo, al duurde het wel lang voor dat SVZW het verschil in doelpunten wist uit te drukken. Trainer Philip Agteres had een paar basis spelers rust gegeven deze middag.

Vanaf het begin was SVZW de bovenliggende partij. Hardenberg’85 verdedigde met man en macht en daardoor was het moeilijk voor SVZW om tot kansen te komen. In de 16e minuut gleed een verdediger van Hardenberg uit. Hierdoor kreeg Frank Smit de kans op 1-0 en die kans benutte hij koelbloedig. 1-0 was tevens de rust stand.

In de tweede helft hetzelfde beeld. Hardenberg’85 kwam nu helemaal niet meer van de eigen helft af. SVZW kreeg meer mogelijkheden om te scoren en de kansen werden nu ook benut. Door doelpunten van Nigel Michels, Maarten Jansen, Deniz Sahbaz en Dries Buimer liep SVZW uit naar een 5-0 voorsprong. Al met al haalde SVZW probleemloos de volgende bekerronde.