Manderveen kansloos tegen La Première

Het was een moeizame zondag voor Manderveen dat in Almelo tegen La Première speelde. Manderveen kwam de kleedkamer uit met de ambitie om een resultaat neer te zetten. De eerste 10 minuten begonnen Manderveen fanatiek. Maar het zakte al weg toen de 1-0 viel. Daarna kwam de 2-0 ook al snel. De spelers bleven de koppen omhoog houden maar de derde en vierde tegen doelpunt viel net voor rust.

In kleedkamer werd er veel besproken, dus de 2de helft werd er beter gepositioneerd gespeeld. Er kwamen kleine kansen voor Manderveen maar een goal werd afgekeurd door buitenspel. Een paar vrije trappen randje de zestien maar die kwamen allemaal net niet in de buurt. Even later kwam ook de 6-0 tegen. De wedstrijd was gespeeld.