Schröder Masterclass 2019

Aan News Outside dit jaar wederom de 4e keer op rij om de hippische uitgave voor de Schröder Masterclass te mogen uitgeven. Het is alweer de 20e keer dat dit hippische evenement met wordt gehouden in de hartje Tubbergen. News Outside bedankt via deze weg alle adverteerders die het wederom mogelijk maken een evenementkrant gratis huis aan huis te laten verspreiden gemeente Tubbergen en de gemeente Dinkelland. En dit jaar wederoom met 32 fullcolour pagina’s met daarbij ook een uitgebreid programma in de centrefold en diverse leuke interviews met deelnemers, fotopagina etc… Dus galopeer snel door ze hippische uitgave! Namens News Outside veel leesplezier gewenst!

Met hippische groeten,

Brian Brokelman
Eigenaar News Outside uit Tubbergen

Om de volledige sportkrant te lezen, klik hier!

Newsoutside Sportverlichting