VZ&PC pas laat langs De Mors

In een sfeerlose derby tussen VZ&PC en De Mors door de corona perikelen lukte het de Vriezenveners pas in de laatste periode om de zege veilig te stellen. Enig hoogtepunt was het feit dat Bart Sportel zijn 25e seizoen onafgebroken als speler van Heren 1 werd toegesproken door voorzitter Erik Moen. Andere teamgenoten hadden een verrassing voor Bart in petto  door een 25 jarig embleem op zijn badjas te spelden. Na aanvankelijk een 3-1 voorsprong te hebben genoten kwamen de Rijssenaren voor einde van de 1 periode terug naar 4-4. In een doelpuntrijke tweede periode leek VZ&PC met voorsprong te gaan wisselen maar lukte door het overtal van De Mors om weer naast de thuis ploeg te komen 9-9. In de derde periode lukte het VZ&PC wel om met lichte voorsprong 11_10 de laatste periode in te gaan. VZ&PC liep nu verder uit naar 15-11 maar wisten de Rijssenaren toch nog 2x te scoren en zo de eindstand op 15-13 te bepalen.
Setstanden: 4-4, 9-9, 11-10 en 15-13
Niek Sportel met 5x en Job Roelofsen 4x en Michiel Bloemhof 3x waren op schot  bij VZ& PC.
Bart Sportel met witte cap:
Newsoutside Sportverlichting