VZ&PC laat winst achter in Drachten

Een incompleet team van de Vriezenveense waterpolo heren kon een een lange voorsprong niet vast houden en moest in het laatste part een 6_4 voorsprong weggeven. Met zuinig spel had men tot het einde van het tweede part een 4-1  oorsprong opgebouwd. Na de 5-1 in het begin van het derde part ging het mis wist VZ&PC slechts 1x het net te vinden en kwamen de Friezen door 3x overtal weer in de buurt .
In het laatste part kreeg VZ&PC nog wel de mogelijkheden om in ieder geval nog een resultaat mee te nemen, maar na een passeeractie en weer ondertal kwam DZ&PC op gelijke hoogte 6-6. Na een  inzwemactie wisten de Friezen zelfs op  voorsprong te komen 7-6.
VZ&PC kreeg nog wel twee mogelijkheden door overtal(balverlies) en een 1 tegen 0 situatie maar werden jammerlijk niet verzilverd en bewees zichzelf een slechte dienst om niet enig resultaat  mee terug te nemen.
Kevin Spit was ditmaal met 3 doelpunten de meest succesvolle speler.
Periodestanden,1-1, 0-3, 3-2 en 3-0.
Foto: archief
Newsoutside Sportverlichting