40ste Stratenvollyebaltoernooi in teken “Time out tegen Kanker”

Van maandag 8 januari tot en ment zaterdag 13 januari organiseert het Diepenheimse Time Out’75 het 40ste Stratenvolleybaltoernooi. Aan dit toernooi nemen 52 senioren teams deel en 13 jeugdteams, totaal zo ongeveer 500 deelnemers. In teamverband wordt er gestreden om de Frits Krebbers beker.

De poule wedstrijden worden ’s avonds gespeeld van 18:00 uur tot 22:30 uur en op de zaterdagmorgen en vanaf 12:00 uur beginnen de finales. Om 16:00 uur wordt er in het kader van de veertigste editie een wedstrijd gespeeld tussen Oud Heren 1 en het huidige Heren 1 team van Time Out ’75.

De Oud Heren hebben spontaan ja gezegd tegen dit initiatief maar kregen na de eerste training een domper te verwerken toen bij één van de spelers kanker was geconstateerd. De glans van deze mooie reünie kreeg een enorme opdonder, maar zoals een vriendenploeg betaamt bleef men niet bij de pakken neerzitten en er ontstond spontaan het idee om actie te voeren tegen kanker.

Na overleg met de organisatie en het bestuur werd spontaan gekozen om dit toernooi in teken te zetten van de actie “Time out tegen Kanker”. Met deze actie hoopt Oude Heren 1 geld in te zamelen in de strijd tegen deze vreselijke ziekte.

Nadere informatie over deze actie: https://acties.kwf.nl/timeouttegenkanker

Foto’s toernooi 2017 time-out’75

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer