Contact

Eigenaar: Brian Brokelman, per whatsapp bereikbaar op 0614173875
Redacteuren: Boy De Haan en Esmée Wevers

Voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen, liefst vergezeld met kwalitatief goede en rechtenvrije (actie)foto’s, kunnen allemaal naar het mailadres redactie@sportintwente.nl. Deze binnenkomende content zal eerst geredigeerd worden voordat deze persberichten online worden gezet.

Graag willen we wel een paar spelregels nog in herinnering roepen:
– uitsluitend berichten geschreven in “word” of in het e-mail bericht worden door ons verwerkt;
– pdf bestanden en verwijzing naar een website worden niet geplaatst; bewerking kost veel werk en vooral in het weekend is dat zeer belastend;
– schrijf berichten niet in de “ik” en “wij” vorm en gebruik niet alleen de voornaam of voornamen van de sporters;
– wanneer er foto’s worden meegestuurd geef a.u.b. aan of er naamsvermelding bij moet;
– stuur bij het eerste bericht, als die voorhanden is, een actuele teamfoto mee;

Ook de rubrieken “Sporter van de week” en “Club van de maand” worden ook komend seizoen voortgezet. Hebt u een sporter of vindt u dat uw club in het zonnetje moet worden gezet, laat ons het weten. Graag alle reacties naar redactie@sportintwente.nl.

SportinTwente.nl een begrip onder sporters en sportbestuurders

Sinds 2008 is de sportwebsite www.sportintwente.nl een begrip onder sporters en sportbestuurders in Twente en wijde omgeving. De initiatiefnemers van toen vonden dat er in de regionale pers veel te weinig aandacht werd geschonken aan sporters en sportteams net onder de top en zij doken in dat gat.

Vanaf 1 januari 2017 vond er een doorstart plaats. In dit jubileumjaar trekt de website/Facebook/Twitter meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand. Een resultaat waar de redactie best trots op is.

Speciaal voor de sportverenigingen is er, tegen een kleine vergoeding namelijk € 25 per maand, een vacaturerubriek. Mail uw vacature door naar redactie@sportintwente.nl.