Almelose sporthelden in de schijnwerpers

Almelo kent nieuwe sporthelden! Afgelopen vrijdagavond zijn in diverse categorieën de sporthelden van 2017 gehuldigd tijdens de vijfde sportverkiezing in de IISPA te Almelo.

Speciaal voor de huldiging van de Almelose sporthelden werd de Topsporthal omgetoverd tot een minitheater, om daar onze sporthelden het podium te bieden dat zij verdienen. Alle genomineerde sporters werden gepresenteerd via videos gemaakt door Aavisie. Tom Stamsnijder en Anique Hilgerink zijn het koningskoppel van de avond. Zij zijn verkozen tot sportman en sportvrouw van 2017. Julian Slots is uitgeroepen tot sporttalent en Team Klaverblad TON Almelo mag zichzelf de beste sportploeg van 2017 noemen. Sandra Schonewille werd in de schijnwerpers gezet als Sportvrijwilliger van 2017.

Tevens is de sportstimuleringsprijs uitgereikt aan het beste initiatief. Outdoor Revalidatie Oncologie is de terechte winnaar geworden. Dit revalidatieprogramma zet zich in voor mensen die in de herstelfase zitten na een chemokuur of behandeling.

De sportverkiezing trok ruim 350 bezoekers. 50% van de uitslag werd bepaald door de jury, de andere 50% werd bepaald door uw stem. De presentatie lag in de handen van Linda Hilberink en Stef van der Velden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer