Auni-Toernooi steunt “Het Kinderfonds”met een bedrag van 550 euro

Zaterdag 30 december 2017 werd voor de 33e maal achtereen in Hengelo het multicultureel Auni-zaalvoetbaltoernooi gehouden. Een jaarlijks terugkerend evenement met als bijzonderheid het feit dat er jongeren aan deelnemenvan veel verschillende nationaliteiten. De organisatie kan dan ook terugkijken op alweer een zeer geslaagde editie met een sterk deelnemersveld, volle tribunes, Fair-Play en gezelligheid. Het was wederom een enorm groot succes!

Het Auni-Toernooi combineert voetbal op hoog niveau met een maatschappelijk doel: mensen van verschillende afkomst verenigen. Door te sporten, leer je dingen te delen, leer je omgaan met verliezen en dingen (beter) te accepteren. Daarbij komt dat sport verbroedert. Sport is misschien wel het mooiste middel om mensen echt bij elkaar te brengen. Het Auni-Toernooi heeft dit al vele jaren bewezen.

“Het succes dat wij met het toernooi hebben, willen we graag breder trekken. Zo steunen we goede doelen en werken wij samen met stichtingen die ook vergelijkbare missies en doelen hebben zoals het Auni-Toernooi”.

Sport verbroedert. Op deze manier slaat het Auni-Toernooi al vele jaren een waardevolle brug tussen culturen. Samenwerking, sportiviteit en grote prestaties staan hierbij centraal. Samengevat gaat dit om leefkracht. Maar leefkracht inzetten om grote prestaties te behalen is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend door bijvoorbeeld een ziekte of een handicap. Tijdens de 33e editie van het AUNI-TOERNOOI vonden er diverse activiteiten plaats om geld binnen te halen voor Het Kinderfonds. Hierbij werd een mooi bedrag binnen gehaald van 325 euro.

De organisatie van het Auni-Toernooi heeft dit bedrag later verhoogd. Afgelopen weekend werd door de organisatie-leden Auni Kandemir, Glen Jhan Jhan en Levent Demirkan een cheque overhandigd aan de heer Richard Trigg van
Het Kinderfonds
met daarop een bedrag van maar liefst 550 euro! Hij was niet alleen erg blij, maar bovenal zeer verrast!

De 34e editie van het Auni-Toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 29 december 2018.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer