Dames Hoeve Vooruit winnaar eerste internationaal vrouwentoernooi van ATC’65

Zondag heeft bij ATC’65 het eerste internationale vrouwentoernooi plaatsgevonden. Het deelnemersveld bestond o.a uit VV Hoeve Vooruit, Deto en het internationale tintje werd verzorgd door Vorwärts Epe. Helaas kon Tubantia op het laatste moment toch geen elftal op de been krijgen en moest zich dus afmelden.

Deze poule werd compleet gemaakt door het Vrouwen 1 zondag team en het Vrouwen 1 zaterdag team van ATC’65. Beide uitkomend in de vierde klasse, beide staan ze op de tweede plaats alsook nog vertegenwoordigd in dezelfde bekercompetitie. De onderlinge wedstrijd tussen deze teams. “El Classico de avenida de torre, “De Torenlaanderby” eindigde in een 1-1 gelijkspel.

De winnaar van het Vrouwentoernooi werd dus VV Hoeve Vooruit, de zondag vrouwen van ATC’65 werden tweede en de zaterdag vrouwen van ATC’65 legden beslag op de derde plaats. Deze eerste editie smaakt naar meer en volgend jaar wil ATC’65 het toernooi uitbreiden naar 15 deelnemende teams.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer