Geslaagde sponsoravond TVC ‘28

Zaterdagavond vond de jaarlijkse sponsoravond bij TVC ’28 plaats. In eerdere edities kwamen cabaretier Thijs Kemperink, een bezoek aan Heracles en een bierproefavond van Morshuis al aan bod. Dit keer is er besloten om wederom in het eigen grandcafé, oftewel de kantine van TVC’28, te blijven. De bekendste vrouwelijke spelersmakelaar Leoni Blokhuis uit Enschede kwam op bezoek.

Om 18.00u werd de sponsoravond geopend door Arjan Weernink (voorzitter van de sponsorcommissie). Allereerst zette hij de hoofdsponsor Huiskes Bouwgroep BV in zonnetje. Dennis Huiskes kreeg een prachtige ingelijste elftalfoto van TVC 1 uitgereikt. Daarna ging Arjan verder in op de toekomstige projecten bij TVC ’28. Dit jaar nog zal er een begin worden gemaakt met de renovatie van 10 kleedkamers en het vervangen van de cv-installaties. Het vervangen van de toplaag van het oudere kunstgrasveld en het pupillenveld staat gepland in het seizoen 2020-2021.

Vervolgens nam voorzitter Hans Hofsté het woord en hij bedankte de sponsoren voor de hoge opkomst. Verder ging Hans in op het project genaamd “TVC ’28 de volgende fase”. Er gaat veel goed binnen TVC ’28 maar het kan natuurlijk altijd beter. Dit project is al sinds september aan de gang en daarbij worden alle commissieleden betrokken om te kijken welke zaken er in de eigen commissie en tussen de commissies beter kunnen. Daarna stond er een heerlijk buffet klaar van Eetcafé Fox.

Daarna kreeg gastspreker Leoni Blokhuis het woord. Zij is na het geweldige EK voor vrouwen Nederlands bekendste spelersmakelaar in het vrouwenvoetbal. Ze deelde haar presentatie in 2 delen in. De tijd voor het EK en de tijd na het EK. Voor het EK werd de sport door velen nog niet geaccepteerd. Dat was niet altijd makkelijk. Waar Leoni bij de start van haar onderneming diverse sporters begeleidde focuste ze zich begin 2016 enkel op het vrouwenvoetbal. Ze regelt alles van A tot Z voor de tientallen voetbalvrouwen die ze in haar ‘stal’ heeft. Dit zijn zeer bekende namen zoals Sherida Spitse, Jill Roord en Kika van Es. ”Het EK heeft er toe geleid dat vrouwenvoetbal meer op de kaart is gezet, maar we zijn er nog lang niet” aldus Leoni Blokhuis. Na haar presentatie ontving ze een warm applaus van iedereen. Na afloop bleven de meeste sponsoren nog napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer