Geslaagde STEVO Crowdavond met Arnold Bruggink

Het was gezellig druk bij de Crowdavond van STEVO in het clubgebouw. Algemeen voorzitter Eddy Droste heette de aanwezigen welkom en sprak de verwachting uit dat het een gezellige avond mocht worden met inbreng van alle belangstellenden. Martine Braam en Coen Droste flankeerden Arnold Bruggink en vroegen hem het hemd van het lijf over zijn loopbaan, het hedendaagse voetbal en amusante gebeurtenissen binnen en buiten het veld die hij had meegemaakt.

Arnold Bruggink, gastspreker op de jaarlijkse Crowdavond van STEVO sluit een functie bij eredivisieclub FC Twente niet bij voorbaat uit. “Er ligt er een uitnodiging van trainer Gert Jan Verbeek om eens te komen praten”, zo liet de oud Geesternaar, voormalig profvoetballer en momenteel in dienst van Fox Sports vrijdagavond weten. Bruggink ambieert dan vooral een functie op het technische vlak. “Twente moet visie en structuur krijgen en Verbeek gaat dat doen”.  Het is niet uitgesloten dat Arnold Bruggink hieraan zijn steentje bij gaat dragen. Dat de oud STEVO speler in de toekomst voor het profvoetbal wat gaat betekenen lijkt wel haast zeker, zo was te horen.

Wat overigens nog niet bekend was van Arnold Bruggink, maar vrijdagavond  wel, dat de oud profvoetballer de perfecte imitator van trainer Louis van Gaal is. Arnold Bruggink debuteerde onder Louis van Gaal in het Nederlands elftal en hoewel dat volgens zijn eigen zeggen geen succes was, wist hij de woorden van Van Gaal over dit optreden perfect te imiteren. Arnold liet overigens weten meer van de relaxte aanpak van Guus Hiddink te houden, die hij bij PSV meemaakte.

Verder kwam de loopbaan van Arnold Bruggink in het buitenland, Spanje en Duitsland, ter sprake. Zwart geld in Spanje bij degradatie wedstrijden en het verdriet bij het overlijden van keeper Robert Enke van bundesligaclub Hannover vielen daarbij het meest op. En zo waren er vele gebeurtenissen van hedendaags en uit het verleden in het profvoetbal die de revue passeerden en de avond tot een zeer geslaagde maakte.

Voorzitter Eddy Droste was nadien zeer tevreden en bedankte Arnold Bruggink, Martine Braam en Coen Droste met een attentie voor hun inbreng.  DJ Tom Busscher zette vervolgens de Crowdavond voort met  gezellige muziek, terwijl Arnold Bruggink zich onder de menigte begaf en oud bekenden uit Geesteren de hand schudde.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer