Hulzense Boys richt zich met invulling trainersstaf op toekomst

Hulzense Boys is achter de schermen druk bezig met de invulling van de trainersstaf voor volgend seizoen. Eerder was al bekend dat bij de senioren Bram Freie en Maurice ten Hartog hun contracten als trainer van respectievelijk het eerste en tweede elftal verlengd hebben. Inmiddels zijn ook bij de selectieteams van de jeugd de meeste plaatsen voor aankomend seizoen ingevuld. “Ik ben blij met het feit dat we bij bijna alle teams het contract met de trainers hebben kunnen verlengen”, aldus de sinds dit seizoen actieve Hoofd Jeugdopleidingen Thomas van Uunen (foto).

“We zijn druk bezig om de kwaliteit van onze jeugdopleiding te verhogen en daar hoort de ontwikkeling onze trainers ook bij. Ook op het gebied van de faciliteiten maken we stappen. Zo komt er vermoedelijk een extra kunstgrasveld en maken teams gebruik van digitale wedstrijdbesprekingen. Dat veel trainers hun contract verlengt hebben betekent continuïteit en geeft aan dat er van beide kanten tevredenheid is.”, aldus van Uunen.

De club maakte deze week bekend dat het JO19-1 team ook volgend seizoen onder leiding staat van Jeroen Noordegraaf. Verder hebben ook Maurits Hogenkamp bij JO15-1 en Danny van Gaal bij JO13-1 aangegeven ook aankomend seizoen deze teams graag van oefenstof te voorzien. Wilmar Nieuwenhuis zal Hulzense Boys en daarmee het JO17-1 team na dit seizoen verlaten. De zoektocht naar een nieuwe trainer voor deze talentvolle lichting is inmiddels gestart. Verder is de club druk om ook de staf voor de overige jeugdteams in kaart te brengen.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer