Jong Excelsior ’31 plaatst zich voor de 1/8 finale van de Tukker Cup

Jong Excelsior’31 heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de 1/8 finale van de Tukker Cup. Op De Koerbelt werd zondag eersteklasser De Zweef uit Nijverdal met 2-0 verslagen. Na 13 minuten in de eerste helft scoorde Frank Gerritsen Mulkes de openingstreffer, op aangeven van Stijn Beverdam. In de 72e minuut werd het 2-0 nadat een voorzet van Stijn Beverdam voor de voeten kwam bij Jasper Veltkamp, die niet faalde en de bal prima binnen schoot.

Door de overwinning van Jong Excelsior’31 eindigt het op de tweede plek in de poule, met zes punten uit drie wedstrijden. Twenthe Goor werd poulewinnaar met 9 punten. Voor De Zweef (3 punten) en Hector (0 punten) eindigt de Tukker Cup na de poulefase. In de 1/8 finale speelt Jong Excelsior’31 thuis tegen zaterdag eersteklasser DOS’37 uit Vriezenveen. Het duel zal gespeeld worden op dinsdag 6 februari, aanvang 20.15 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer