Lesley de Jonge opvolger Brahim Abchir bij dames 1 Springendal Set-Up ‘65

Lesley de Jonge wordt de nieuwe trainer van het eerste damesteam van Springendal Set-Up ’65. Daarmee kiest de eredivisieclub voor een jonge, ambitieuze coach als opvolger voor Brahim Abchir. De 27-jarige Lesley de Jonge voorziet momenteel het tweede damesteam van de Ootmarsumse volleybalclub van oefenstof.

Hij is aan het begin van het seizoen 2017-2018 op voorspraak van Brahim Abchir binnengekomen bij Springendal Set-Up ’65. Daarvoor was hij al op zeer jonge leeftijd trainer van het eerste damesteam van Emmen ’95. Verder heeft hij de afgelopen jaren veelvuldige meegekeken en – gelopen bij toptrainers – en clubs in het volleybal, waaronder de voormalige bondscoach Guidetti van het Nederlandse damesteam.

Voorzitter René Bosch maakte het nieuws bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van volleybalvereniging Springendal Set-Up ’65. Verder wordt er rondom het eerste damesteam een nieuwe commissie gevormd, waarvan Ronny Haarman de kartrekker is. Tevens maakte de voorzitter bekend dat Hans Giesselink met ingang van het nieuwe seizoen teammanager wordt bij dames 1.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer