Moosloop en nieuwjaarsreceptie TVC ’28

Een nieuw jaar staat meestal ook garant voor goede voornemens. Voor TVC ’28 geldt dit evenzo. Daarom wordt de traditionele nieuwjaarsloop vanaf 2018 omgedoopt tot een nieuw evenement, namelijk: De Moosloop. En zoals de naam al doet vermoeden zal er bij deze loop heerlijke dampende stamppot worden geserveerd. Dat is echter niet alles. Ook is er meer gezelligheid door nieuwe sfeerelementen, worden de lopers ondersteund door de klanken van de Esch Bloazers en zijn er nieuwe routes rondom het complex van de club uitgezet. Deze routes kunnen tevens ook gewandeld worden.

Daarnaast is er een nieuw loopschema gemaakt. Zowel het schema als de nieuwe routes zijn hieronder te vinden. TVC ’28 hoopt het nieuwe jaar sportief en gezellig met haar leden te beginnen en hoopt daarom haar leden in grote getale te kunnen verwelkomen op sportpark de Grote Moat. Ook niet leden zijn van harte welkom om de wandel- of hardlooproutes te trotseren. In de middag zal voorzitter Hans Hofsté, 2018 inluiden tijdens de nieuwjaarsreceptie.

De starttijden en afstanden zijn als volgt:

 

De deelname is gratis en het is mogelijk om je vanaf 10.00 uur in te schrijven in de kantine van TVC ‘28. De prijzen worden voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie, die om 13.00 uur zal beginnen, uitgereikt. Niet leden lopen buiten mededinging van de prijzen mee.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer