Timo Pähler Racing gaat Europa in

Timo Pähler Racing is een autocross team met als ambitie om mee te strijden aan de top van het Europees kampioenschap autocross 2018. Rijder Timo Pähler is afkomstig uit Overdinkel en is met zijn 18 jaar één van de jongste deelnemers in de Buggy 1600 klasse.

Hij is begonnen met karting en op jonge leeftijd doorgestroomd naar de juniorbuggy klasse binnen de autocross.In de juniorbuggy heeft hij al laten zien talent te hebben en heeft hij mooie resultaten geboekt tijdens de verreden Europese wedstrijden.

 Dit talent bleef ook niet onopgemerkt bij zijn vereniging Stichting Autocross Langeveen die trots op hun rijders zijn en blij met zulke talenten binnen hun vereniging.

En ook niet bij de landelijke bond de KNAF, een opleiding traject voor jong talent binnen de autosport waarin  verschillende trainingsdagen met uiteenlopende onderdelen worden georganiseerd, waar Timo Pähler afgelopen jaar heeft mogen deelnemen aan de KNAF Academy.

Komende zaterdag maakt het team in Zalencentrum Spalink Geesteren bekend wat de plannen zijn en waar men in 2018 het Europees avontuur aangaat. Inloop is om 20:00 uur en de presentatie begint om 21:00 uur.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer