Dames Apollo 8 blijven winnen

De dames van Apollo 8 beleefden een prima weekend. Zelf won het in Apeldoorn, terwijl de concurrentie punten morste. In Apeldoorn ging de koploper goed van start, plaatste direct een goede serve druk en dat resulteerde al direct in een ruime 15-25 setwinst.

In de tweede set ging het beduidend minder. Bij de ploeg van Bart en Thijs Oosting verliep de pass steeds minder waardoor de spelverdeelsters Marlon Stevelink en Manon van ’t Rood de aanvalsters maar moeilijk konden bereiken. Tel daarbij op dat Dynamo de blokkade goed op orde had dan was de 25-16 setwinst voor de thuisclub dan ook meer dan verdiend.

In de derde set ging de stand tot 19-19 gelijk op. Een sterke serve van Els Huls bracht echter de setwinst met 19-25 bij de ploeg uit Borne. De vierde set leek een copy van de derde en ook nu maakte Apollo 8 boven de twintig punten het verschil. Deze vierde set ging met 22-25 naar de ploeg die daar het meeste recht op had.

De volgende wedstrijd voor Apollo 8 is pas op 10 maart. Dan moet het naar Doetinchem waar Orion wacht.

Foto’s: Rudy van ’t Rood

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer