Kenan Durmuşoğlu nieuwe hoofdtrainer DOS’37

Met ingang van het seizoen 2018-2019 heeft DOS’37 Kenan Durmuşoğlu als nieuwe hoofdtrainer voor haar 1e selectie aangesteld. De 45 jarige Durmuşoğlu uit Hengelo is getrouwd en is vader van drie kinderen. Kenan is vijftien jaar actief geweest als professioneel voetballer bij o.a. Heracles Almelo, AZ Alkmaar en Cambuur Leeuwarden.

Hij kwam in 2003 in aanraking met het trainersvak, waarin hij zijn liefde voor de voetballerij voortzette. Na o.a. vijf jaar WVV Wierden/Juventa’12 Wierden en drie jaar Luctor et Emergo Almelo, gaat hij komend seizoen dus in Vriezenveen als hoofdtrainer aan de slag.

In het seizoen 2014-2015 haalde Durmuşoğlu zijn TC1-diploma en had hij destijds hiervoor een stageplek bij DOS’37, het seizoen waarin DOS’37 kampioen werd in de 1e klasse. In de prettige gesprekken die met Kenan zijn gevoerd, bleek zijn bevlogenheid en passie voor het voetbal. Ook gaf hij in deze gesprekken duidelijk aan, dat hij prestatie hoog in het vaandel heeft staan.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer