Sargon Gouriye vertrekt bij HHC Hardenberg; Gortemaker stopt per direct

Sargon Gouriye vertrekt aan het einde van het huidige seizoen bij HHC Hardenberg. Hij is naar eigen zeggen toe aan een andere uitdaging. De aanvaller kwam medio 2012 over van SV Spakenburg naar HHC Hardenberg. Hij bleef, met een tussenpauze van een seizoen bij SV Spakenburg, vijf seizoenen bij de club.

“In totaal vijf mooie jaren gehad en nu de keuze gemaakt om te vertrekken bij een zeer mooie club”, reageert Gouriye. “Ik ga de gezelligheid binnen de club missen. Ik heb mooie wedstrijden gespeeld en zeker na vorig jaar toen we onderaan stonden er zoveel supporters waren die achter ons stonden. We zijn er uiteindelijk toch in gebleven.”

Coen Gortemaker stopt per direct bij de ploeg uit Hardenberg en gaat zich volledig richten op zijn maatschappelijke ontwikkeling in de mode business. Gortemaker kwam in zijn jeugd uit voor FC Twente en ging daarna voor Heracles Almelo en Achilles’29 in de Jupiler League spelen. Dit zijn seizoen kwam hij nog geen half uur uit voor HHC, de nummer zes in de tweede divisie.

Foto’s: HHC Hardenberg/Rick Meinen Studio.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer