Set-Up’65 plaatst zich overtuigend voor de kampioenspoule

Springendal Set-Up’65 heeft zich zaterdagavond in Ootmarsum alsnog overtuigend voor de kampioenspoule weten te plaatsen. In de laatst wedstrijd werd het bezoekende Peelpush op een 3-0 nederlaag getrakteerd. De thuisclub begon sterk aan de wedstrijd en trok met 25-20 de eerste set naar zich toe.

Ook in de tweede set kwam de ploeg van coach Lesley de Jonge niet echt in gevaar en met 25-18 was deze set binnen. In deze tweede set bracht de coach Kirsten Oude Luttikhuis (foto) in de ploeg. De derde set was nog maar een formaliteit ofschoon de gasten nog met 9-11 voorkwamen. De Jonge riep zijn dames even tot de orde en met 25-13 was ook deze set voor de thuisclub.

 

 

Door deze overwinning eindigt Set-Up’65 in de reguliere competitie op de zesde plek en is na het spelen van wedstrijden in de kampioenspoule ook verzekerd van nog een jaar eredivisie volleybal.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer