Uitstekend resultaat dames Het Ravijn op GZC Donk

De dames van Het Ravijn hebben zaterdagavond in eigen bad de nummer drie van de ranglijst, GZC Donk, een knappe 11-9 nederlaag toegebracht. Na een kleine maar korte achterstand wist de thuisclub al heel snel het initiatief naar zich toe trekken en stond na de eerste periode op een 4-2. ook in de tweede periode bleef de ploeg van Hans van Zeeland sterk doorgaan en bij rust hadden de dames dan ook een verdiende 6-4 voorsprong.

Ook in het tweede deel van de wedstrijd was GZC niet bij machte iets aan de achterstand te doen. Na de derde periode was de marge nog steeds twee doelpunten, 8-6, en dat bleef ook zo in de laatste periode die verdiend met 11-9 werd afgesloten. In deze periode dreigde het nog even spannend te worden, maar Yasemin Smit (foto), Jolien van Brouwershaven en Lotte Beunk gooiden de wedstrijd definitief in het slot.

Foto: Wim Beunk

Het Ravijn staat met tien punten uit acht gespeelde wedstrijden op een vijfde plaats, slechts één punt minder dan de nummer drie, GZC Donk.

Foto Smit: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer