Zaalvoetbaltopper in Sporthal de Reggehal

De zaalvoetballers van Excelsior’31 spelen aanstaande vrijdag (16 februari) de topper tegen ZVV Ede. Het thuisduel in Sporthal de Reggehal begint om 21.00 uur. Scheidsrechter van dienst is dhr. E. Ulukan.

Voor de winterstop stonden de Rijssenaren er goed voor in de Topklasse. Het behaalde de eerste periodetitel en voerde de ranglijst aan. De maand januari was er echter één om snel te vergeten. Na drie nederlagen op rij in de competitie, is Excelsior’31 weggezakt op de ranglijst en is de titel zo goed als uit zicht.
De bezoekers van vrijdag deden betere zaken. Zij lieten geen punten liggen en hebben momenteel de beste papieren voor de titel. Hoewel het team uit Ede op de tweede plaats staat, heeft het wel het minst aantal verliespunten. De achterstand van Excelsior’31 is zeven verliespunten. Willen de Rijssenaren nog een rol van betekenis spelen in de strijd om de titel, zal het vrijdag sowieso moeten winnen. Dan nog is het met nog vijf wedstrijden te gaan afhankelijk van ZVV Ede, IFC Zwolle en ZVV Twente.

De entree is gratis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer