Clubkampioenschappen Ritmische Gym Fysion

Zaterdag 24 maart houdt de afdeling Ritmische Gym van Fysion de jaarlijkse clubkampioenschappen in Sporthal ‘De Kruidenwijk’. Het programma zal om 9.30 uur beginnen. Aan deze wedstrijd doen zowel recreatie- als selectieleden mee. Alle RG materialen komen aan bod: lint, hoepel, touw, knotsen en bal. Voor de prijsuitreiking zullen ook demo’s te zien zijn. De prijsuitreiking staat gepland om 11.15 uur. Entree bij de clubkampioenschappen is gratis.

Op dit moment wordt er een winactie gehouden op de facebook pagina Ritmische Gymnastiek Fysion Nijverdal. Degene die de leukste slagzin bedenkt, kan een lint winnen. De winnaar wordt tijdens de prijsuitreiking van de Clubkampioenschappen Ritmische Gym bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op de facebook pagina en doe mee.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer