De Zweef zondag op bezoek bij de amateurs van NEC

Zondag gaat De Zweef opnieuw proberen een potje te voetballen. Alle afgelastingen van de afgelopen maanden leiden er niet alleen toe dat de stand in de Eerste klasse volledig uit het lood is, maar ook tot gebrek aan wedstrijdritme waarvan tegenstanders kunnen profiteren. De Zweef zal dan ook alles uit de kast moeten halen om de rest van de competitie voldoende punten te pakken om uit degradatiezone te blijven. Met vijf wedstrijden minder dan menig concurrent, lijkt de stand op de ranglijst overkomelijk, maar je moet al die punten nog maar zien binnen te halen.

Zondag reist De Zweef daarvoor naar Nijmegen om te spelen tegen NEC. Twee seizoenen geleden speelde de club thuis  0-0 gelijk en 0-1 winst uit. NEC doet dit jaar goed mee met een zesde plaats en twee wedstrijden in te halen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Goffert aan de Steinweglaan 3 in Nijmegen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer