EHV-hockeyheren komen te kort tegen technisch superieur Hattem

De hockeyers van EHV hebben zondag in de eerste klasse D met 1-4 verloren van koploper Hattem. De nederlaag was, gezien het verschil op de ranglijst en het resultaat van de vorige wedstrijd (6-0), geen verrassing en op zich ook wel terecht, maar toch had er volgens trainer-coach Gerald Alblas meer ingezeten: ‘Als we voor rust niet zo slordig met onze kansen waren omgegaan, dan had ik het nog moeten zien. Nu moesten we toekijken hoe Hattem op basis van hun technische talenten vlak na rust op 0-2 kwam en de wedstrijd beslist leek. Het pleit voor ons dat we daarna niet opgaven en via Tim Horstink, op een prachtige assist van Marnix Brands, dichterbij kwamen. Toen kregen we een serie dubieuze strafcorners tegen en dan is Hattem gehaaid genoeg om daar optimaal van te profiteren. We gaan ons opmaken voor een dubbel weekend, met vrijdag de belangrijke inhaalwedstrijd bij Fletiomare en maandag voor de beker thuis tegen Houten.’

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer