Forse nederlaag Team Eurosped tegen Coolen Alterno

De volleybalsters van Team Eurosped zijn zaterdagavond bij Coolen Alterno in Apeldoorn tegen een forse 3-0 nederlaag opgelopen. Ging de eerste set nog gelijk op, 26-24 winst voor de thuisclub, in de twee volgende sets was de ploeg van Jan Berendsen geen schim van de twee vorige wedstrijden in de kampioenspoule en verloor deze sets kansloos met 25-16 en 25-21.

In de kampioenspoule staat de ploeg uit Vroomshoop op een vijfde plaats met zes punten uit drie gespeelde wedstrijden. Evenveel als de nummers drie en vier, Coolen Alterno en Regio Zwolle Volleybal. Aan de leiding gaat Sliedrecht Sport met veertien punten en op de tweede plaats staat VC Sneek met negen punten. Zesde is Springendal Set-Up’65 met één punt.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer