Forse thuisnederlaag Excelsior’31 tegen NSC Nijkerk

Excelsior’31 heeft zaterdagmiddag een forse 1-5 nederlaag geleden tegen het NSC uit Nijkerk. Het breekpunt in deze wedstrijd was de rode kaart kort voor rust van Averesch die de ingeschoten bal met de handen keerde en kon gaan douchen. De stand was toen nog 0-0 na verschillende mogelijkheden aan beide kanten. De toegekende strafschop werd door Nico van den Brom onberispelijk binnen geschoten.

Kort na rust verdubbelde dezelfde speler de stand, maar een minuut later kwam de spanning terug door een doelpunt van Hakim Ezafzafi. De vreugde voor de ploeg van Peter Wesselink (foto) was echter van korte duur want nog geen minuut later was het opnieuw Van de Brom die de marge weer op twee doelpunten bracht. Yordi Grovenstein gooide na ruim een uur spelen de wedstrijd definitief in het slot en een kwartier voor tijd scoorde Nico van de Brom zijn vierde van deze  middag en de vijfde voor zijn team.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer