HHC door KNVB uitgekozen voor een driejarig programma voor vrouwen- en meidenvoetbal

De KNVB heeft HHC Hardenberg uitgekozen voor een driejarig ontwikkelingsprogramma voor vrouwen- en meidenvoetbal. HHC is daarmee een van de dertig koploperverenigingen in Nederland die deze professionele begeleiding van de KNVB krijgt. Het doel van deze samenwerking is het versterken van het vrouwen- en meidenvoetbal binnen onze vereniging, maar ook in heel Nederland.

Vrouwen- en meidenvoetbal is ook in Hardenberg populair. Ruim 220 vrouwen en meiden zijn bij HHC voetballend actief. Om het vrouwen- en meidenvoetbal nog beter te faciliteren zijn wij als club erg blij met deze langdurige samenwerking met de KNVB. Gedurende dit driejarige programma werkt een team, bestaande uit HHC’ers en professionals van de KNVB, aan alle facetten van het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de club. Vanuit HHC Hardenberg is Robert Ekkelenkamp programmaleider.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer