Judoka’s ontmoeten winnaar Expeditie Robinson 2017

Ruim 100 judoka’s hebben meegedaan aan de vijfde ronde van JC van het Oosten van dit seizoen. Ditmaal was Hantei de organiserende vereniging. Aangezien Hantei dit jaar 50 jaar bestaat, hadden zij de winnaar van de expeditie Robinson 2017, Carlos Platier Luna, uitgenodigd. Carlos heeft zijn hele leven gejudood bij Hantei, dus hij gaf met alle plezier gehoor aan deze oproep.

Na de opening door de voorzitter van Hantei, startte Carlos met een warming-up en een vertelde hij van zijn ervaringen. Na afloop van de wedstrijden deelde hij de diploma’s en de bijbehorende emblemen uit. Enkele toppers waren Maylin van Eneglen Talen en Hizkia Vreugdenhil met 700 punten, Marijn Heerink, Christa Heuvelman, Thorben Mutter en Reinier Heuvelman 600 punten.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer