SV Vasse pakt punt op bezoek bij FC Berghuizen

In de eerste helft was al snel duidelijk dat Vasse een moeilijke middag tegemoet ging. Berghuizen liet de bal makkelijker rondgaan en had een aantal keer de kans om op 1-0 te komen. Vasse had het niet in de eerste helft en voetbalde vooral tegen zichzelf. Het had dan ook een eigen doelpunt van Berghuizen nodig om op 0-1 te komen. In de 44e minuut gaf Rudolf Wigger de bal van links voor, de verdediger werkte de bal onfortuinlijk weg en rolde tergend langzaam het doel in. Berghuizen kreeg een minuut later alweer de mogelijkheid om de stand recht te trekken via een penalty, maar Kenneth Schuurman pareerde de strafschop uitstekend.

Na rust kreeg Berghuizen enkele kansen om op gelijke hoogte te komen maar de voorwaartsen van de groenhemden hadden vanmiddag het vizier niet op scherp. Vasse raakte in de tweede helft nog 2 keer de paal na afstandsschoten van Rudolf Wigger en Rik Wiefferink. Toch kon Vasse de nul niet houden. Vijf minuten voor tijd wist Berghuizen alsnog te scoren uit een scrimmage. Daarmee eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel. Komend weekend staat er eindelijk weer een thuiswedstrijd op het programma, als op het eigen sportpark ’t Lankamp wordt aangetreden tegen laagvlieger De Lutte.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer