SVZW krijgt KHC op bezoek, een tegenstander die moeilijk is te verslaan

SVZW speelt zaterdag thuis tegen KHC. Een tegenstander die moeilijk is te verslaan. Want KHC is een hecht team dat elke week 100% geeft. KHC staat op dit moment in de middenmoot van de 1e klasse D. En dat is de plek waar de club ook graag wil staan. Een stabiele 1e klasse plek dat is de doelstelling van de club. En dat lijkt dit seizoen ook te gaan lukken. Bij de club is men dan ook tevreden met de resultaten die de selectie behaalt onder leiding van trainer Herman Oosterlaar. Hij is bezig aan zijn zesde seizoen bij KHC.

Hoofdtrainer Herman Oosterhaar en assistent-trainer Fred Zwiggelaar hebben onlangs de samenwerking met een jaar verlengd. Oosterhaar en Zwiggelaar gaan reeds hun 7e seizoen in bij KHC. Beide partijen zijn van mening dat er tussen spelers en trainers een erg goede chemie is. Dat is ook te zien tijdens de wedstrijden want KHC geeft tijdens wedstrijden niets cadeau. Daarnaast heeft het team de beschikking over spelers die het verschil kunnen maken tijdens wedstrijden. Spitsen Brenn Lange en Jeffrey Nooijer moet je als verdediger 90 minuten in de gaten houden. 28 oktober jl. wist SVZW met 0-1 te winnen in Kampen, dankzij een doelpunt van Yessin Maskoul. Er was die middag geen sprake van veel krachtsverschil.

SVZW wil in deze thuiswedstrijd beter voor de dag proberen te komen. De vorige thuiswedstrijd, 24 februari, was voor iedereen een grootte teleurstelling. Hierden won deze wedstrijd met 1-3. Een resultaat wat niemand zag aankomen. Afgelopen zaterdag speelde SVZW tegen Nunspeet. Er werd een mooie 1-4 overwinning behaald. Goed voetbal en ook mooie doelpunten. Hopelijk lukt het om zaterdag op dezelfde voet verder te gaan.

Deze wedstrijd is de eerste wedstrijd die meetelt om de 3e periode. Trainer/coach Philip Agteres van SVZW wil graag een periodetitel winnen, en dan is beginnen met een overwinning wel prettig. KHC is geen onbekende tegenstander, dus het moet lukken om de juiste strijdwijze te vinden om deze wedstrijd te winnen. Vorig seizoen won SVZW thuis met 4-1 van KHC. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer