Alleen een wonder kan FC Twente na de nederlaag tegen Feyenoord nog redden

FC Twente is na de nederlaag zondg thuis tegen Feyenoord in acuut degradatiegevaar gekomen. Na een 1-1 stand bij rust was de huidige landskampioen FC Twente met 1-3 de baas. Boëtius bracht Feyenoord na een mooie aanval op 0-1 maar nog voor rust kwam FC Twente verdiend langszij door gestuntel van doelman Jones, die de bal naar Maher schoot en die had geen moeite om dit presentje doeltreffend af te ronden.

In de tweede helft as het verweer van de thuisclub een stuk minder waardoor de gasten steeds vaker voor het doel van Drommel opdoken. Eerst was het Berghuis die in  de verre hoek raak en het was uiteindelijk Jorgensen die de trekker definitief overhaalde door met de hak tussen de benen van Drommel door de 1-3 raak te schieten. FC Twente probeerde nog wel iets aan de achterstand te doen, maar dit keer hielp Jones de thuisclub niet.

Met nog vier ronden te gaan staat FC Twente nog steeds op de laatste plaats en heeft nu al vier punten achterstand op de nummer voorlaatst, Sparta. Zestiende is Roda JC en de ploeg uit Kerkrade heeft zelfs zes punten meer dan de ploeg van Marino Pusic.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer