Dames Apollo 8 sluiten droomseizoen af met winst

De dames van Apollo 8 hebben het droomseizoen afgesloten met een 2-3 overwinning op VCN in Capelle aan de IJssel. De eerste twee sets gingen redelijk gelijk op maar beide keren trok de kampioen uit Borne met 22-25 en 23-25 aan het langste eind. In de derde en vierde set kwam de thuisclub goed terug en sleepten met de setwinsten van 25-10 en 25-17, er een beslissende vijfde set uit.

Ook in deze set gaven beide teams elkaar weinig toe, maar ook nu trok Apollo 8 met 13-15 aan het langste eind en was verzekerd van wedstrijdwinst. Na zes jaar Topdivisie mogen e dames zich opmaken voor het spelen in de hoogste divisie volleybal bij de dames met als vooruitzicht de Twentse derby’s tegen Team Eurosped en Springendal Set Up’65.

Foto’s: Rudy van ’t Rood

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer