Dames Losser verliezen opnieuw van WS Twente

De waterpolodames van Losser hebben afgelopen zaterdagavond in Hengelo weer niet kunnen winnen van WS Twente. In december ging Losser in de thuiswedstrijd met 5-7 onderuit, deze keer trokken de Hengelose dames met 9-7 aan het langste eind.

In een wedstrijd waar over en weer kansen waren nam WS Twente steeds het voortouw. Vooral de Hengelose midvoor, Sara van Calker was een ware plaag voor de Losserse verdediging. Met maar liefst 6 doelpunten deed zij een aardige duit in het zakje. Losser benutte net wat minder kansen, zodat uiteindelijk de overwinning verdiend naar de net iets sterkere Hengelose dames ging.

Coach Rudi Damhuis hierover: “We hebben goed gespeeld, WS Twente was fysiek net wat sterker. Als we onze kansen wat beter hadden benut had er wat meer ingezeten”. Het scheidsrechterduo kreeg van Damhuis ook de complimenten. “Het was een prima partij waarbij de winst naar de net wat betere ploeg ging”.

Losser staat nu op de 5e plaats en heeft met nog 2 wedstrijden 4 punten voorsprong op WS Twente. Aankomend weekend wordt er in Losser tegen EZC 1 gespeeld, terwijl een week later de competitie wordt afgesloten tegen EZC 2.

Periode standen: 2-1, 3-2, 2-2 en 2-2.

Doelpunten Losser: Theresia Korfage 2, Jetske Gielians, Monique Velthuis, Kaya Schurink, Linda Hesselink en Manon Korfage.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer