Dames Tornado verliezen laatste wedstrijd

Voor de laatste wedstrijd voor dit seizoen mochten de dames van Tornado afreizen naar Enschede om aan te treden tegen de dames van Twente 05 . Over de wedstrijd konden de dames van Tornado kort zijn. Na een mooie overwinning in de eerste set werd een slechte prestatie neergezet voor de rest van de wedstrijd. Uitslag een terechte 3-1 winst voor Twente 05 .

Het seizoen voor de dames van Tornado D1 kende dit jaar vele hoogte- en dieptepunten. Tornado wist 44 van alle 65 behaalde punten in de thuiswedstrijden te behalen. Men mag dan ook wel spreken van een “ uit syndroom “. Misschien was de derde plek met nog 8 wedstrijden te gaan wel de grootste tegenstander voor de ploeg uit Geesteren.

Toch kunnen de dames terug kijken op een mooi en geslaagd seizoen waarbij de hoofdmacht vooral bestond uit dames die vorig seizoen nog uitkwamen in de promotieklasse. Aangevuld met 3 “ oud “ dames 1 speelsters was het streven om in het linker rijtje te eindigen. Met alle blessures die men kende gedurende dit seizoen werd regelmatig een beroep gedaan op de speelsters van het tweede dames team. Mede dankzij hun waren de dames van Tornado D1 in staat om representatief voor de dag te komen. Tornado kan putten uit speelsters uit het tweede die volgend seizoen misschien wel de stap richting de hoofdmacht kunnen gaan zetten. De komende weken zal trainer/coach Patrick te Vaarwerk aan de slag gaan om een nieuwe selectie samen te gaan stellen en hopelijk hoge ogen kan gooien in de derde divisie.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer