Doelpuntloos gelijkspel HHC tegen IJsselmeervogels

HHC uit Hardenberg heeft maandagmiddag het inhaalduel tegen IJsselmeervogels niet in winst weten om te zetten. na negentig minuten spelen was er in Hardenberg nog steeds niet gescoord. HHC kreeg met name in de eerste helft wel enige mogelijkheden om te scoren, maar zowel Gouriye (foto) als Hemmink waren wel dicht bij een treffer, maar Gouriye schoot net naast en Hemmink zag zijn schot geblokt.

In de tweede helft waren de eerste mogelijkheden voor de gasten, maar ook zij wisten deze middag het niet te vinden. Ook aan de andere kant hadden de voorwaartsen het vizier niet op scherp staan en zo deelden beide teams de punten. HHC heeft nu veertig punten uit vijf en twintig gespeelde wedstrijden.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer